Micra all the way…

De zoektocht naar een vervanger van de legendarische Nissan Sunny heeft minder lang geduurd dan verwacht. En we blijven trouw aan de Nissan-stal. Na Cherry, Bluebird, Sunny, Almera, Primera en Almera Tino zal Micra de nieuwste telg worden in onze clan. Niet bepaald een looker, maar wel efficiënt (en hey, I’m not the one that has to ride it).

Slechts vijf dagen duurde de zoektocht naar een waardige opvolger. Gisterenavond werd besloten een Nissan Micra het volste vertrouwen te geven. Na enkele proefritjes ging alles zeer snel en de bijhorende acties zijn natuurlijk heel mooi meegenomen. Zo profiteert iedereen een klein beetje van de plaatsvervanging.

Maandag 27 oktober zal de Sunny zijn laatste kilometertjes vreten en zal de nieuwe telg zijn intrede maken. We hopen dat hem een even mooie levensduur te wachten staat en dat hij de leemte zal kunnen invullen die de Sunny, die dus nog een tiental dagen van zijn oude dag kan genieten, achterlaat.

Derhalve moet ik wel bekennen dat het ook bij mij kriebelt om de Italiaanse bolide te vervangen. Het is intussen al wel duidelijk geworden dat hij nooit zal kunnen bieden wat de roemrijke Sunny kon bieden. Gelukkig voor de Fiat zal hij het nog even kunnen uitzingen. Want eind 2009 of begin 2010 pas zal worden uitgekeken naar een Japanse, Amerikaanse of Zweedse vervanger.

Advertenties

~ door danielezeffirelli op 16 oktober, 2008.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: