Dubbellang weekend – dubbelveel pech?

Het begint een trend te worden. De gebeurtenissen van het voorbije weekend. En aangezien het afgelopen weekend tweemaal langer duurde dan de normale weekends, is er nu ook tweemaal zoveel gebeurd. Nee, da’s nog onderschat. Ik denk (hoop) dat ik genoeg heb meegemaakt om de komende weekends ook nog allemaal te dekken.

Vrijdagavond kreeg ik (alsnog) te horen dat ik kon gaan werken voor het alom vermaarde Bass Events. Na Vlaanderen en een deel van Nederland ingepalmd te hebben, willen ze nu onze Waalse vrienden inpalmen met een eigen basseventseditie van het grootse Bassleader in Gent. Phase 04 moet zo ongeveer een oplossing bieden aan de vele ergernissen tussen Nederlands- en Franstaligen op Bass Events events.

En voor de tweede maal op rij was ondergetekende stage manager op één van de podia. Waar ik begin september nog de Future Stage onder mijn hoede had, kreeg ik nu de eer de groten der hardcore wereld op te vangen en te begeleiden in de Hardcore Area. Een hele eer voor iemand die is opgegroeid met de muziek van de geboekte Dj’s.

En met wat vallen en opstaan in het begin is het een enorm succes geworden. Zodanig zelfs dat ik gevraagd werd meerdere van de Bass Events events te managen. De stages althans. Ik moet zeggen dat ik nu al uitkijk naar Reverze en Bassleader. Maar voor het zover is, ga ik eerst nog I Love Techno onveilig maken volgende week.

Tot zover het fantastische nieuws. Ok, da’s dan weer wat overdreven. Ik heb nog hele leuke momenten gehad tijdens het kritisch bekijken van de Vlaamse hit “Loft”. Een zeer sterke film, maar hij wordt een beetje overschat naar mijn mening. Andere Vlaamse films als Alias en De Indringer moeten zeker niet onderdoen. Neemt wel niet weg dat ik zeer genoten heb en toch wel onder de indruk was van bepaalde effectjes. En daarnaast heb ik nog leuke momenten gehad in de Antwerpse Expo (Boekenbeurs) en op de Antwerpse Meir.

Maar dit alles werd een beetje de kop ingedrukt door het domweg verliezen van mijn bosje sleutels (dank je wel Metropolis voor het niet vinden van mijn blingblingsleutelhangertjes). En alsof dat nog geen domper genoeg was, wou mijn trouwe Italiaanse vierwieler vanmorgen niet bepaald meewerken. Bijna een jaar lang werd hij afgebeuld met ritjes naar Kortrijk, Oostende, Genk, Eindhoven, Maastricht, de intussen ontelbare afstanden tot Antwerpen en Brussel en recent nog de ultraverplaatsing naar het verre Belgische Luxemburg.

Is het dan zover gekomen dat hij dienst weigert omdat de bolide simpelweg niet gebouwd is voor zulke afstanden? Of heeft hij last van de nakende winterblues? Ik hoop in ieder geval dat mijn zilvergrijze metgezel nog de kracht vindt om nog één jaar af te zien van het zware werk. Anders voel ik me genoodzaakt sneller dan verwacht troost te zoeken bij die andere mediterrane krachtpatser, de Spaanse furie wordt ook wel eens gezegd. (of zal het toch richting Zweden of Japan gaan?)

Ik hoop dat het komende weekendje (en het bijhorende tripje naar Gent) zonder al te veel poespas voorbij zal gaan. Daarna kan ik stilletjes aan beginnen uitkijken naar de feestrijke decembermaand.

Advertenties

~ door danielezeffirelli op 12 november, 2008.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: