Forza Italia!

“Kan jij hen morgen ophalen aan de luchthaven?” Bijna middernacht vrijdagnacht. “Ja natuurlijk, geen enkel probleem.” Zaterdagnacht stond er Made In Italy op het programma in Complex. “Ze zullen met z’n drieën aankomen in Charleroi, twee vanuit Milaan en één iemand vanuit Treviso.” Enkel en alleen Italiaanse dj’s. “En hoe laat landen ze?”  Dj Stephy, Francesco Zeta, Instigator en Art of Fighters bevolkten een vrij magere line-up. “Om 10u.” De eerste drie moesten opgepikt worden.

Alweer geen zaterdag waarop ik kon uitslapen. Maar ik zat er niet mee in. Voor Bass Events werken is altijd leuk en ik kon van de gelegenheid gebruik maken Stefania (aka Dj Stephy) onder haar voeten te geven voor het toch wel heel erg lang duren van een simpel interviewtje. Groot was mijn verbazing als Instigator uit twee mensen bleek te bestaan. Hoe moet ik die allemaal wegkrijgen in mijn kleine Punto’tje?

Helemaal volgepropt (gelukkig hebben mannen weinig bagage bij) holderdebolder van Charleroi naar Beveren. Niet echt wat je noemt een dagdagelijks tochtje, maar eigenlijk viel het nog zeer goed te doen. Ik doe er langer over om van thuis uit naar het werk te rijden (Sint-Katelijne-Waver – Brussel nota bene). Groot was dan ook mijn verbazing dat ik op iets meer dan een uurtje de parking van het hotel opreed. Gedaan met het gezelschap van vier Italianen in mijn Italiaanse bolide.

Na dagenlang redetwisten met mezelf of ik nu wel of niet naar Made In Italy zou gaan, besloot ik uiteindelijk meer tijd te spenderen aan het vrouwtje dat me altijd zo lief bijstaat. Ze moest haar blijdschap dan ook goed verbergen toen ik Bass Events negatief antwoordde op de vraag om de Italianen een dag later terug naar Charleroi te brengen. Wijs als ik ben, heb ik wel een goed compromis gesloten door Bass Events creatief nog verder uit de nood te helpen.

Vroeg of laat gaan ze niet meer zonder me kunnen… Ik zeg het je slechts eenmaal…

Ohja, dat interview is nog steeds niet in orde trouwens.

~ door danielezeffirelli op 12 januari, 2009.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: