Great success!

Velen keken er al maandenlang naar uit, maar ik ongetwijfeld nog het meest van al. Voor de vierde keer vulde Reverze het Sportpaleis (en voor de tweede keer de Lotto Arena daarbij), en ik heb ze allemaal meegemaakt. Ik heb zelfs nog één van de drie kleinere Reverzes meegemaakt in Sottos voor de grote hype begon. Maar voor de eerste keer werkte ik zelf mee aan één van de grootste dance events in ons Belgenlandje.

Het was lang uitkijken naar het ultieme event, maar eindelijk was het dan zover. 31 januari stond Antwerpen op zijn kop. Maar het was met een bang hartje, want Reverze kende van in het begin niet alleen voorstanders, maar ook een heleboel tegenstanders. Punten van kritiek waren voornamelijk de slechtere geluidskwaliteit en het enorme doolhoof dat het Sportpaleis kan zijn. Ondanks de soms felle kritiek was het event toch ruim een week voor het gebeuren uitverkocht.

reverze2009Maar alle kritiek werd heftig de kop ingedrukt. Het probleem van het doolhof werd deels aangepakt door de Lotto Arena in z’n geheel als VIP area te gebruiken. En dat leek ook wel te lukken naar wat ik heb gezien. Maar vooral de kritiek op het geluid werd helemaal ongedaan gemaakt. Voor de tweede keer maakte ik een excellent geluid mee in het paleis der sporten; en voor de eerste keer was dit tijdens Reverze. Er werd letterlijk alles uit de kast gehaald om de criticasters lik op stuk te geven en te bewijzen dat een goed geluid echt wel mogelijk is.

Maar wat voor mij persoonlijk belangrijker was, waren de intro’s van de dj’s. Tekstueel gezien kwam alles van mijn hand, dus was ik enorm benieuwd naar het uiteindelijke resultaat ervan en hoe het pastte in de vormgeving. Jammer genoeg heb ik slechts één intro live mogen meemaken, maar dat sprak al boekdelen. De hele show en al de reacties van het publiek bezorgden me zodanig veel kippenvel dat ik nu nog aan het nashaken ben van de plotse emotie-inval.

Dit was niet alleen voor mezelf een enorm groot succes, maar blijkbaar voor quasi alle toeschouwers. Alle reacties tijdens en na het event zijn nagenoeg geweldig, gaande van impressionant via fantastisch naar gewoon simpelweg “wauw”. Dit smaakt naar meer, maar het zal niet makkelijk zijn om van Reverze 2010 een minstens even groot succes te maken. Maar voor we ons daar druk over hoeven te maken, is het nu eerst uitkijken naar Bassleader 2009 en de immens volgepropte zomerkalender van Bass Events.

Nu is het enkel nog uitkijken naar alle aftermovies van Reverze 2009… de allerbeste Reverze ooit! Rest er mij enkel nog… BEDANKT Bass Events en bedankt alle bezoekers!

~ door danielezeffirelli op 3 februari, 2009.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: