hello goodbye

Yes! We zijn de laatste week van februari ingegaan. En het einde van februari betekent voor mij persoonlijk het einde van een boel dingen en het begin van quasi evenveel dingen. Naast het gevoelsmatige einde van de winter (ook al moeten we officieel nog drie weken winter doorstaan) en het naderen van de eeuwig zalige lente staat er ook bijvoorbeeld het einde van Sint-Katelijne-Waver op het programma.

Nee, Sint-Katelijne-Waver gaat niet ten onder gaan. Ik ga wel eindelijk die lelijke gemeente de rug toekeren en eindelijk terugkeren naar het immermooie Mechelen. De laatste dagen zijn van start gegaan. Morgenavond ontvangen we de sleutels en kan het verhuizen eindelijk beginnen. Laat ons hopen dat die figuurlijke laatste loodjes in de voorbereiding niet de zwaarste zijn.

En we konden volgens mij in geen betere periode de grote stap ondernemen. Ondanks het grijze, druilerige, bewolkte en natte weer stijgen de temperaturen weer richting waar lenteweer. En lente houdt voor zowat iedereen en alles in de natuur een nieuw begin in. De vogeltjes en andere diertjes beginnen weer aan de vrijerij (met mijn oprechte excuses voor de impotente en gecastreerde beestjes onder ons) en de groene natuur geeft haar koele en bruine karakter op om weer naar het kleurige over te gaan.

Ook bij het menselijk volk is het weer feest. We zitten nu middenin de carnavalsperiode en ondanks het feit dat die mij 110% gestolen kan worden, kan je er volgens mij niet omheen dat leukere tijden op komst zijn. Want face it… Carnaval doen veel mensen nog mee, maar het vasten laat iedereen steevast aan zich voorbijgaan. Conclusie: let’s only experience the pleasant things in life and start partying like it’s already summer!

En het zal drukker worden dan ooit! Iedereen weet ongetwijfeld wel dat Bass Events steeds meer beroep doet op de talenten van ondergetekende. Intussen ook voor het bevriende Complex. Sinds een tweetal weken ben ik ook daar te vinden om het nachtleven te verrijken van mijn gezellige persoonlijkheid. En vanaf maart zal het alleen maar drukker worden! Complex, Bass Events en ID&T alleen al vullen mijn agenda bijna tot het einde van de zomer. En ik kan alleen maar zeggen dat ik meer doe dan er simpelweg naar uit te kijken. Ik heb al veel heftige partymomenten meegemaakt, maar 2009 zal alle voorgaande zomerseizoenen (hopelijk) overtreffen.

Daarbij komt nog dat ik (indien de welgeëerde heer toehapt) grootse plannen heb voor 11 oktober. Die bewuste zondag zal ik pogen niet alleen aanwezig te zijn op de heiligverklaring van onze trotse pater Damiaan, maar zal ik ook pogen de security te breachen van de ongetwijfelde grootste (niet letterlijk) president die de Verenigde Staten ooit hebben gekend. Doel: een ontmoeting met mijn sinds kort geworden grote held en ideale voorbeeld Barack Obama. Wouldn’t it be nice to make it to worldpress?

Okok, das overdreven. Laat ik het even bijdegronds houden en voorlopig trachten het einde van februari zonder kleerscheuren te overleven. En ik kan het niet genoeg benadrukken; mijn God (of mijn Allah), wat kijk ik uit naar een hemelse start in Mechelen in maart!

~ door danielezeffirelli op 23 februari, 2009.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: