Jeej! Maar dan voorzichtig…

Wat ben ik toch zo blij! Maar ik ga wel snel wat hout bij de hand moeten nemen. Ik heb al heel wat automobielachtige dingen onder handen genomen van allerlei merken. En jarenlang reed ik ook zonder brokstukken rond. Maar begin december 2007 voltrok zich een kwetsende gebeurtenis. Slechts 5 dagen na de aankoop van mijn eerste eigenste wagen, had ik al brokken ermee. Meer dan 6 jaar wist ik alle euvels te vermijden en absoluut niets voor te hebben. Maar vanaf het moment dat het echt belangrijk begon te worden en ik eindelijk een eigen wagen in het bezit had, trof het noodlot de beste chauffeur van Mechelen en omstreken.

Edoch, ik was niet in fout. Maar ja, uiteindelijk koop ik daar niets mee natuurlijk. En als dan nog eens de tegenpartij en mijn verzekeringsagent moeilijk gaan doen en mij geen financiële compensatie geven, is het hek helemaal van de dam. Meer dan een jaar heb ik moeten rondrijden met een bewerkte Punto… Ik was in mijn fierheid gekrenkt.

Maar zoals iedereen al wel weet intussen heb ik sinds kort een nieuwe wagen. De tweede wagen in mijn bezit. En wonder boven wonder rijd ik nu al meer dan twee weken zonder enige vorm van schade. Ik kan weer beginnen aan mijn (hopelijk) immens lange schadeloze periode. Het moet wel gezegd worden dat ik enorm moet oppassen met mijn woorden. Want zoals het wel vaker betaamt, gebeuren er net de dingen die je niet wilt, wanneer je erover begint. Wat er ook van zij… begin december 2009 hoop ik twee jaar schadeloos rondgereden te hebben. En op 8 jaar tijd slechts één klein probleempje gekend te hebben.

Wie o wie doet me dit na met het aantal kilometers dat ik al afgelegd heb (wat trouwens al boven de 500.000 zal liggen!)?

~ door danielezeffirelli op 28 april, 2009.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: