July as boring as TdF!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een nieuwe blog uit mijn mouw wist te schudden en eigenlijk heb ik daar nu nog steeds wat moeite mee. De maand juli staat zowat gepaard met een maand waarin niet zo heel erg veel te beleven valt als je geen festivals bezoekt. Intussen zijn Rock Werchter, Dour en nog een hoop kleinere al achter de rug. Maar waar ik vooral naar uitkijk zijn de twee grotere festivals Tomorrowland en The Qontinent.

Het valt niet mee als je een tijdje geen muzikale bezigheden meer hebt en daarbovenop ook nog eens de zaalvoetbalactiviteiten een maandje stil liggen. Maar er is beterschap in zicht. Eind deze maand (31 juli om exact te zijn) begint het nieuwe seizoen en mogen we ook nog eens alle informatie van de liga in onze mailbox verwachten.

En iets eerder nog (25-26 juli) kunnen we ons hartje weer eens ophalen. Na Summerfestival is het nu de beurt aan het tweedaags event Tomorrowland. De Belgische variant van Mysteryland viert dit jaar zijn vijfjarig bestaan en voor de eerste keer ben ik er bij. Na de overstap van TW Magazine (dat nooit werd toegelaten op het festival in Boom) naar Rage Online, zie ik nu dus mijn kans schoon om ineens twee dagen te gaan. Tot dan is het de tijd vullen met voorbereidende interviews op The Qontinent. Dozer en Dj Kristof zijn al door de mangel gegaan, nu hoop ik Psyko Punkz, Dj Fenix en Wildstylez zo snel mogelijk achter de kiezen te hebben. (Even reclame voor Rage Online: interview met Mark With A K online en worden nog verwacht Dj Stephanie en Dr. Rude)

Blij dat ik toch weer wat wist te schrijven, hoop ik dat de inspiratie me de komende tijd weer makkelijker vindt. Tenzij het weer een hittegolf wordt natuurlijk… dan spendeer ik mijn tijd liever anders dan voor een computerscherm.

~ door danielezeffirelli op 22 juli, 2009.

2 Reacties to “July as boring as TdF!”

  1. Uw leven draait alleen maar om festivals en voetbal dan? 🙂

  2. wat betreft actief organiseren wel ja :p de rest is leisure eh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: