Start of the next phase

De garage is nog steeds niet helemaal afgewerkt. We hopen dat dit niet lang meer zal duren en rekenen op een oplevering die nog deze zomer zal doorgaan… (dan hebben ze nog 16 dagen de tijd). Da’s eigenlijk niet zo heel veel tijd meer, dus we zijn allen zeer benieuwd. We weten alvast wel dat het groen dak er eind september op zal komen te liggen. Maar er zijn wel weer veranderingen op de werf.

Niet zo gek lang geleden kregen we te horen dat de werken aan de bestrating 1 september 2010 van start zouden gaan. We noteren eind augustus. Alle buizen en andere benodigdheden voor het aanleggen van de riolering werd daadwerkelijk 31 augustus al geleverd en 2 september begonnen de grote werken. De eerste dagen viel er in onze buurt niet zoveel te beleven, maar intussen is de riolering langs de voorkant van het huis al aangelegd.

We verwachten nu dat ze zullen verder gaan met de riolering in het straatje tussen de huizen, om daarna de boel af te werken met de overblijvende stukken; zijnde de achterkant. We hebben wel enkele fotootjes, maar aangezien het om rioleringswerken gaat en de werkmensen de boel nogal vrij snel terug dicht gooien, valt er niets spectaculairs te zien. Vandaar dat er ook een aantal sfeerfoto’s tussen staan.

dit is de voorkant die intussen al voorzien is van riolering

nog een klein stukje op onze grond dat open ligt... God mag weten wat dit juist is

nogmaals een mooi view over onze grond, met de bijna afgewerkte garage op de achtergrond

hiermee doen ze dus alles

dirty workz!

een der rioleringsbuizen

~ door danielezeffirelli op 5 september, 2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: