We kunnen bijna echt beginnen

De herfst is al even in het land en de natuur is aal mooi bezig aan het kleurenspel. Bruin, rood en oranje beginnen steeds meer aan belang te winnen, maar toch was het dit weekend stralend weer. Zelfs warm weer met temperaturen rond de twintig graden. Ideaal weer om even te gaan kijken hoe het is gesteld met de bouwgrond.

De rioleringswerken lijken helemaal achter de rug te zijn. Alle nodige toevoerbuizen zijn mooi zichtbaar en de grond is weer helemaal mooi platgestreken. De werken aan de bestrating kunnen beginnen. Of beter gezegd, die zijn net van start gegaan. Her en der zijn al afrandingen van de straten te bespeuren. In de loop van deze maand zou de bestrating helemaal klaar moeten zijn. Foto’s hiervan zullen de komende weken nog wel volgen.

En het lijkt alsof oktober nog een aantal bouwupdates met zich mee zal brengen. De groene daken op de garages zijn ook in volle aanbouw, al zullen we eens een laddertje moeten meenemen om dat zelf eens te bekijken. Eind deze maand, als de bestrating is afgewerkt, zal de garagapoort er ook nog inkomen en dan zou de garage eindelijk helemaal klaar moeten zijn.

Afgelopen week zijn we de contracten met de aannemers gaan ondertekenen bij Abric. Dat betekent dat de bouw van het huis zelf ook eindelijk kan beginnen. Oorspronkelijk zou de start der werken rond half oktober zijn, maar dit werd al uitgesteld naar eind oktober. We hopen dat dit geen voorbode is op meer uitstel het komende jaar. We hopen er in te kunnen trekken tegen het begin van de zomer van 2011. Maar dat is allemaal nog verre toekomstmuziek. Laat ons eerst de vorderingen in oktober maar afwachten.

Zoals eerder al gezegd, zullen er nog wel foto’s volgen. De rioleringswerken zijn op dit moment niet zichtbaar, de bestrating nog niet gevorderd genoeg en de groene daken hebben een laddertje nog om aanschouwd te worden. Even geduld nog…

~ door danielezeffirelli op 10 oktober, 2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: