Eindelijk!

Woensdag 3 november 2010 mag genoteerd worden als een heuglijke dag. Dat was immers de dag dat de werken aan ons huisje van start gingen. In eerste instantie wordt alles uitgegraven en alles in orde gebracht om zo snel mogelijk de vloerplaat al te gieten. Dit zou tegen vrijdag al moeten gebeuren. Op die manier krijgt die vloerplaat voldoende tijd om uit te harden en kan er in principe vanaf maandag gemetst worden. Laat ons hopen dat alles vanaf nu vrij snel opschiet, dat de ruwbouw nog klaar is voor de echte gure winterperiode eraan komt. Foto’s zullen uitwijzen dat ons huis niet het enige is waar aan begonnen is. Onze naaste buren volgen hetzelfde schema als wij.

Intussen is ook de garagepoort geïnstalleerd en is de garage helemaal klaar. Later gaan we zelf nog een motor op de garagepoort plaatsen zodat we niet elke keer hoeven uit te stappen om de garagepoort te openen of te sluiten. Rest er enkel nog het planten van de vetplantjes (groen dak), maar dat is pas voor na de vorstperiode.

Het valt ons verder wel op dat de bestrating veel langer duurt dan verwacht en dan oorspronkelijk gezegd/beloofd. Op zich is dat voor ons geen enkel probleem aangezien we nog in de werffase zitten, maar voor andere buren is dit een zeer lastige zaak. De eerste bewoners zijn namelijk al gearriveerd in ons wijkje en het tweede koppel zou zeer snel volgen. Proficiat aan beiden trouwens met hun huisje.

van de achterkant gezien

van de voorkant gezien... ons huisje begint aan de rechtse kartonnen doos en loopt tot aan de rechtergreppel

dit is de grens tussen de twee huizen

~ door danielezeffirelli op 4 november, 2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: