laat de inspiratie maar botvieren

Gisteren was niet alleen de start van het echte bouwproject, maar ook van een ander project. Zoals iedereen al wel weet, heb ik drie tatoeages op mijn goddelijk lijf staan. Er werd altijd al van de daken geschreeuwd door mezelfje dat er uitbreiding zou komen, mocht er uitbreiding komen. Nu is het dan eindelijk zover. De vriendin en ik zijn al enkele maanden in blijde verwachting (we zitten zelfs al over de helft) en het is stilaan tijd geworden om eens te kijken hoe we de uitbreiding op het vlak van tattoo’s gaan bewerkstelligen.

Wat al wel vast staat is dat er in plaats van een volledig nieuwe tatoeage te ontwikkelen op een propere plaats de spin op mijn rug basis zal vormen voor een tatoeage ter ere van onze spruit. Die hommage zal tegelijk ook een reflectie zijn van hoe de drager ervan juist in elkaar steekt. Het wordt dus een bonte mengelmoes van betekenissen en een ware mixture van stijlen.

Gisterenavond ben ik langs geweest bij Duck Art Tattoo in Willebroek om al een eerste verkennend gesprek te hebben. Zij hebben ook mijn derde tattoo gezet en ik was dermate tevreden van de begeleiding, de service en de kwaliteit van het geleverde werk dat ik nu blind vertrouwen in hen heb voor mijn nieuw meesterwerk. Er ligt nog niets vast, maar dat eerste verkennende gesprek was in ieder geval al wel enorm verhelderend en inspirerend. Nu ga ik even tijd voor mezelf nemen om verschillende dingen te overdenken.

Tips zijn altijd welkom en eigen ervaringen met tatoeages mogen ook steeds gepost worden.

~ door danielezeffirelli op 4 november, 2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: