Den Deuts

Jawel dames en heren… We zijn weer een stapje dichter bij verhuis gekomen. Het heeft heel even stil gelegen, maar vorige week is dan uiteindelijk de bezetter bij ons begonnen om ons huisje van iets grijs om te toveren in iets wits. De muren en plafonds werden bezet en ook het plafondje in het zolderhalletje werd afgewerkt en bezet. Daarnaast heeft de dakwerker eindelijk al zijn openstaande taken afgewerkt en is het “kapotte” raam ook hersteld/vernieuwd.

gelijkvloers

 

de traphal, van gelijkvloers naar zolder

 

de zolder

Zelf hebben we ook weer niet stilgezeten. We zijn met onze hoofden al net iets te veel bij de verhuis en daar horen natuurlijk ook de voorbereidingen voor de aansluitingen met de nutsvoorzieningen bij. Afgelopen zaterdag hebben we de schoppen in de hand genomen en zijn we beginnen graven en graven en graven. Na een half dagje was de put eigenlijk al klaar (onvoorstelbaar met amper drie werkkrachten) en hebben we zelf al de buizen gelegd tot aan de straat zodat de “aansluiters van dienst” niet te veel meer hoeven te doen. Voor de veiligheid hebben we de put dan weer deels toegegooid.

nog niet ons absolute dieptepunt, maar toch al een eind weg

 

nie lachen! graven begod!

 

alles netjes aangesloten

alles netjes afgedekt

en zo komen ze aan't straatje uit

Wat zijn nu de volgende stappen? Wel voor het bouwverlof worden nog een aantal zaken afgewerkt. Komende maandag wordt alles in verband met de verwarming in gereedheid gebracht. Daarna gaan wij nog afkastingen maken voor het bad en de douche en als laatste stap voor we de zomerrust ingaan, zal de chape gegoten worden op alle verdiepen. Als dit alles inderdaad voor het bouwverlof gebeurt, zit een verhuis in september er nog steeds in.

~ door danielezeffirelli op 21 juni, 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: