Laminaat+verf

Het is alweer even geleden dat ik nog wat over de bouw had geschreven. Bij deze dus een update over de nieuwigheden van de laatste weken. Sinds de vloer gelegd werd, konden we echt spreken van een huisje en elke verandering die we nu zien gebeuren geeft ons steeds meer een “thuis-gevoel”. Zo werd de keuken geplaatst (al moeten er nog enkele kleine aanpassingen gebeuren, miniem als ze zijn) en zijn we alvast ook begonnen met schuren, primer aanbrengen, schilderen en verven. De badkamer is bijna helemaal klaar en andere kamers zullen snel volgen (zowat alle verf is al aangekocht en we zijn dus ook enorm benieuwd naar de effecten die ze teweeg gaan brengen aan de huiselijkheid).

Gas en elektriciteit zijn sinds vandaag ook officieel aangesloten en de laatste stap van de wateraansluiting zal er ook snel komen. Afspraak met Telenet is ook al gemaakt om ons te voorzien van alle telecomverbindingen. De zolder werd ook verder afgewerkt op vlak van gyproc en de badkamer is voor het overgrote merendeel klaar. Daar hebben we naast het bad ook de douche volledig afgewerkt en is het badkamermeubel voor 90% geïnstalleerd. We wachten de schilderwerken nog af om de rest van het meubel te plaatsen/hangen. Op de zolder is alles ook al van laminaat voorzien en ook de master bedroom heeft al een laminaat vloertje. De andere kamers op de eerste verdieping staan ook al vol ongeduld te wachten om gelaminatiseerd te worden.

Volgende stappen? Afwerking van de schilderwerken, afwerking van de badkamer, de laatste stapjes van de laminaat en daarna het plaatsen van de binnendeuren. Enige grote obstakel is en blijft het plaatsen van de trappen. We hopen dat deze eind september/begin oktober geplaatst kunnen worden. Intussen staat ons appartementje nog steeds te huur, dus geïnteresseerden kunnen ons steeds bezoeken/bellen.

De keuken, toch nog niet zo helemaal af

Het (schier)eiland van de keuken (toen ook nog niet zo helemaal af)

 

het eerste deel van het badkamermeubel met al een voorsmaakje van de eerste kleur tegen de muur...

de afgewerkte douche

laminaat in de master bedroom

laminaat op de zolder

~ door danielezeffirelli op 12 september, 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: