the to do list…

Neen, dames en heren… Het huis is nog steeds niet klaar. Afgezien van het feit dat we met een immens groot vochtprobleem zitten, moesten er sowieso nog een hele boel dingen gebeuren. Door de feestdagen en dergelijke lag alles een heel erg klein beetje op zijn gat, maar sinds kort zijn we weer volop bezig. Intussen zijn alle gordijnen (die we nog niet gehangen hadden) besteld en zijn we al lustig bezig met het indelen van de tuin op papier. Alles bij mekaar genomen hebben we een lijstje van nog een dertigtal punten die opgelost/weggewerkt/aangekocht moeten worden.

Aan de buitenkant van het huis hoeft in ieder geval niet veel meer gedaan te worden. Het huis is immers sinds begin deze week helemaal gevoegd. De voegers hebben mooi werk geleverd, waren vriendelijk/sociaal/professioneel en wisten zelfs een probleem

gevoegd!

van de dakwerker aan de kaak te stellen. Dat is intussen ook al aangepast door die dakwerker. Een van de dakgoten was immers net iets te kort en zorgde voor een vochtige buitenhoek. Dank je wel Benny en Ronny, aka de voegers! Nu moet enkel nog de garage gevoegd worden en hier zou ook relatief snel aan begonnen kunnen worden. Aangezien het huis gevoegd is, kunnen we nu wel stilaan uitkijken naar muur- en buitenverlichting om ons lijstje weer wat kleiner/korter te maken.

Maar ook aan de binnenkant hebben we weer wat verder gewerkt. Nuja, het is wat je gewerkt noemt. We hebben sinds vandaag een iets meer afgewerkte keuken. In die zin dat er nu barkrukjes bijstaan om het geheel te vervolledigen. Nu hebben niet allen de katten (krabpaal) en Luca (schommelpaard) wat nieuws, maar ook de baasjes/mama&papa. We hebben op elk niveau en op elke verdieping nog heel wat werk voor de boeg, maar stilaan gaan we er wel komen en tegen dat het einde der aarde niet alleen voorspeld, maar ook voorbij en overdreven bleek te zijn, zullen wij in een volledig afgewerkt huis zitten.

Het verhaal over het vochtprobleem, de “goede” opvolging van de bouwcoördinator en de verschillende stappen in de queeste een oplossing te vinden voor het probleem zal nog volledig uit de doeken gedaan worden in een speciale blog volledig toegewijd daaraan… Abric, hou je al maar vast aan de takken van de bomen.

Advertenties

~ door danielezeffirelli op 29 januari, 2012.

2 Reacties to “the to do list…”

 1. Hallo,
  ik vind jullie keuken heel mooi en heb begrepen dat dit een eggo keuken is.
  Wij willen eigenlijk een soortgelijke opstelling en materiaal.
  Zijn jullie tevreden over de keuken. In welk materiaal is de keuken (pia, feel of….)
  Wat was de kostprijs(zonder de elektrische apparaten)
  Groetjes
  Diane

 2. Die is inderdaad van Eggo. Qua materiaal en begeleiding waren we zeer tevreden. Materiaal is vooral MDF. Kostprijs kan ik je eventueel wel meedelen, maar dan wel via mail. Ik raad je alvast wel de Batibouw condities aan, daar hebben we enorm veel voordeel mee kunnen doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: